iPad-Klassen

Zënter dem Start vum One2one-Projet vum Ministère de l’Éducation Nationale huet den MLG sech fir d'Philosophie vun der digitaler Welt engagéiert. Mat dësem Projet setze mir eis an fir de Kontakt vun de Schüler mat enger Welt ze fërderen, déi ëmmer méi op Technologie baséiert, ënner anerem op der Benotzung vun Tablets, wéi dem iPad.

De Projet huet am Joer 2017 mam Equipement vun de Klasse vun der Sciences Naturelles-Sektioun (SN) ugefaang. Zënterhier gëtt d'Konzept kontinuéierlech entwéckelt an ugepasst fir de Schüler hirt Bewosstsinn fir dës Technologien z'erhéijen. Si weisen hinne Methoden, déi hinnen en Avantage fir hir zukünftege Karriär gëtt.

2020 ware méi wéi d'Halschent vun eise Klasse mat iPads ausgestatt.

Eng "iPad-Charta" regelt déi Dispositiounen, déi am Kader vum one2one-Projet am MLG ze respektéiere sinn (Link hei ënnendrënner).

iPad-Charta

Maacher Lycée

B.P. 29

L-6701 Grevenmacher

Tel: 75 06 65 - 0 // Fax: 75 06 65 -5200

E-mail: Eis per Mail kontaktéieren.

Den MLG op Facebook       Den MLG op Facebook       HomePage MLG

Version française / Lëtz. Versioun